розставила ніжні складочки дірочки, а пальцями іншої руки вона ввела до мене в Кісу ... Моя киця стала різко мокрій: мама посміхнулася, провела пальцем по клітора:
- Приємно?
- О, так мама: очееньь, я майже кожен вечір доставляють такі ласки своєї пісе, але коли ти доторкнулася до мене, мене як струмом ударило: дуже приємно, і різко Пися захотілося, - сказала я.
- Ну що ж: тобі доведеться зараз попісять, тому що половина банана я вийняла, а інше не можу: твоє піхву не повністю розслаблений, ти напружилася, - сказала мама, облизуючи пальці, які тільки що побували в мені. Мама пішла на кухню і прийшла з мискою і рушником:
- Ось: сядь над мискою і розслабся, поки ти будеш Пися, я всуну в тебе два пальці і все вийде.
Ми так і зробили: потужний струмінь вдарила в голі дівчата 12 років миску, задзюркотіла ... Мама села позаду мене так, що її піся доторкалася до моєї попки: вона всунули пальці - це таке відчуття!! Я ніколи так не Пися, це так збуджувало. Я Пися, а в піхву були ніжні тонкі пальці. Мама масажувала клітор щоб було приємно: струмінь бігла по маминій руці.
- От і все! я звільнила твою дитячу пісечку від бананчіка ти моя донечка, малятко моя цікава, - мама провела рукою по лобку і статевих губ.
Я сіла на канапку і не знала що сказати, стільки всього сталося: я не знала, як на це реагувати. Мама стояла біля мене, кинувши погляд на миску вона сказала:
- Як добре коли поруч є куди попісять, все одно миска стоїть тут, навіщо спускати вниз в туалет
голі суки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-29 02:06:04
Страница: 1