Виховання у мене, звичайно, є, і мама продовжує його мені вдосконалювати. В основному вона карає мене з-за оцінок: я стаю на коліна вона бере ремінь і починає шмагати по попці, надягає на мене прищіпки і сміються наді мною, а гірше вона робить коли вводить вібратор в пісю і змушує так цілий день ходити, але при це не дозволяє його посмикати. Один раз вона заборонила мені Пися протягом дня, але при цьому ми лежали разом, і її рука завжди була у мене на пісе, вона спеціально пестила мене, що б я хотіла більше в туалет, а коли знаходив напад, вона затискала уретру, а потім відпускала, коли проходило ...
Ось уже три місяці мама зустрічається з чоловіком. Її чоловік це і мій чоловік. Ми трахкає втрьох. Коли Віктор має матусю на рак я сиджу перед нею і мастурбують Кісу, мама голі дівчата 12 років любить коли я це роблю. Вона мене підтягує до себе і смокче мені клітор. Виходить гарна картина, мама стоїть на четвереньках з вигнутою спинкою, грудки висять, а дядько Вітя по чорному її дрюкает. Перед маминому особою моє піхву і вона лежить його. Це просто чудово: а нещодавно дядько Вітя купив нам собачку дресировану, так що у мене з'явилася ще одна іграшка. Мені просто було тоді 15 років і мама не хотіла щоб мене мали дворові хлопчаки, вона сказала що мені буде доставляти задоволення вона, Вітя і наш песик, він уже на мене встрибували, звичайно, з першого разу у нього не вийшло, мама його тримала, щоб член не зісковзував, тепер мій арсенал поповнився на одне слово, мама почала мене називати сучкою
відео дівчата які живуть поруч
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-29 02:24:35
Страница: 1