Доча моя, тобі добре?
     - Так матуся.
     Мама повністю роздяглася: вона поцілувала мене в пупок, а потім і в пісю. Пам'ятаю я, що вона почала вилизувати мої соки і саму піськи. Потім стала тертися стегнами про мою ногу. Швидко рухаючись вона стогнала, ахала. Вона мене осідлала як хлопця, тільки не член, а мою ногу. Одночасно вона гладила свої груди, наближаючись до оргазму вона взяла самотик і вставила собі в попку: всунув на всю довжину, вона продовжила обтирати мою ногу своєю кицькою. Коли вона скінчила, вона лягла поруч зі мною і ми заснули.
     Ось так я позбулася невинності. Після цього відношення між мною і мамою помінялися. У будинку ми ходили голими і доставляли майже кожен день собі задоволення, іноді я просто дивилася, як мама себе трахкає, мені було приємно дивитися на матусю. У мами з'являлися чоловіки, а коли справа доходила до ліжка, вона дозволяла спостерігати за нами. Іноді ми "знімали" чоловіків і "гралися" втрьох. Мама вчила мене сексу. Я могла спокійно підійти до мами, коли вона на кухні, стати на коліна перед її попкою зняти її трусики і припасти губами до промежини. Навіть
якщо ми не займалися любов'ю, то завжди вилизувала голі дівчата 12 років один одного на ніч. Мама любить, коли я приділяю увагу попці. Попка у мами разтраханная, вже розроблена, я сміливо можу ввести три пальці в неї. Ми купаємося разом, моєму один одного. Не давно приїжджала до нас у гості мамина подруга з чоловіком. Я чула що вони там займаються нагорі, я анітрохи не ревную маму: я все їй дозволяю, а вона мені. Вона навіть запрошувала мене туди. Я була присутня при оргії: дядько Костя дав мені в рот, коли тятя Світу лизала матусі піськи. Мама дивилася на мене і посміхалася, вона за мене була рада, що її донька так швидко зростає, і нехай радощі життя. Мама підповзла до мене, розсунула мої сідниці і стала лизати мій джерело, вийшло дуже сексуально: я стояла на розставлених колінах перед дядьком Кістки і смоктала йому, мама лягла на спину і протиснувся голову до мене між ніг і лизала мені попу: у той час як тітка Свєта припала до маминих соковитою серпанок. З піхви тітки Свєти стирчав здоровенний самотик. Ось так ми програли.