Ти вже готова, я бачу, тобі боляче не буде, ти надто мокра.
- Мамочко, будь ласка, доторкнися до клітора, більше не можу утримуватися: я хочу розрядки, я більше не можу! Будь ласка!
Але мама не робила те, що я прошу: у голові пропливали різні фантазії та різні картинки: я бачила, як я лижу піхву якийсь красивій жінці з телевізора, як мене трахкають чоловіки, як я бойовий пісей про валик дівати, як жінку на рак має хлопець, і як маленької дівчинки вставляють голі дівчата 12 років пальці в пісю і в попку дорослий чоловік - це все мої фантазії, тільки вони були уривчасті. Все було як каша, як перед розрядкою: мама натиснула на самотик, і раптом він почав дуже легко рухатися в моїй "дівчинці" і ось мама почала рухати туди-сюди, а я кричала. Так добре. Мама прискорила рух: потім зупинилася. Не знаю, як вона зрозуміла, що я скінчила, напевно, з того, що самотик почав важче рухатися. Так як піся скорочувалася і хапала самотик: мама відкинула самотик і продовжувала пестити ніжно рукою клітор і гладила мої груди. Так ми полежали 10 хвилин, потім мама встала з під мене. Я лежала нерухомо, мої ноги були
малолітні голі дівчата
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-29 02:11:43
Страница: 1